sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Liikkuva laiva

Laiva liikkuu ja ihminen sen mukana.  Mukava lisä loma-ajan viettoon oli pidennetty Tallinnan risteily.  Yksi yö laivalla ja toinen hotellissa.  Ei laivalla olo ollut mitenkään paikallaan oloa.  Laiva oli täynnä eikä hissien käyttö nopeuttanut yhtään kulkemista, joten kävelemään vain portaita ylös ja alas.  Se olikin pohkeittein lihaksia vaivaavaa liikuntaa.  Jalkojen lihaskunto koheni yllättävän paljon parin päivän aikana.
 
Me liikuimme kaupungillakin kävellen.  Mukulakivikadut vanhassa kaupungissa antoivat haasteen jalkalihaksille.   Paljon kaunista katsottavaa löytyi Tallinnasta.  Kaupunki on kehittynyt hurjasti viimeisen 10 vuoden aikana.  Hintataso alkaa olla Suomen tasolla, joten mitään halpamatkailua se ei ole.
 
Laivamatka takaisin oli kansipaikoilla, ei hyttimakaamista vaan kävelyä ja seisoskelua.  Istumapaikkoja ei aina ollut kun ei ollut halua istua baareissakaan.  Kannella voi antaa tuulen pyörittää otsatukkaa ja ajatuksia.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...