keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Vesileikit lasten kanssa

Turhaan vanhemmat ja isovanhemmat värjöttelevät altaan reunalla tai rannalla.  Mukaan vain leikkimään.  Minä olin lapsenlasteni kanssa vedessä, yhtenä päivänä järvessä, toisena päivänä altaassa.  Molemmissa oli mukavaa.  Lasten riemua on hauska katsella.  Vesi on oiva elementti leikille ja loiskinnalle.  Ei tarvitse pelätä kastumista ja liikuntaa tulee aivan huomaamatta.  Jos ei ihan uimaan pääse kun lapsia on pidettävä silmällä, mutta kaikenlainen polskuttaminen kuluttaa kaloreita.
 
Maauimalassa rohkenin yrittää kuperkeikkaa, nenästä oli pakko pitää kiinni, hyvin se vielä onnistui.  Käsiseisontaa en tohtinut yrittää, olisi pitänyt tehdä se yhdellä kädellä.  Tuli ihan tyttömäinen olo, kun lastenaltaassa ruiskittiin ja loiskittiin.  Oli niin viileä ilma ettei altaassa ollut ruuhkaa. 
 
Järvessä uinti on erilaista.  Uintimatkaa ei voi samalla tavalla mitata kuin altaassa.  Siellä on tiedettävä uintitaitonsa ja voimansa.  Ei voi lähteä uimaan näkyvillä olevaan saareen asti jos ei ole varma, että jaksaa uida takaisin.  Rantoja pitkin voi uida pikiäkin matkoja, voi aina kävellä takaisin.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...