tiistai 25. kesäkuuta 2013

On kesä ja juhannus on ohi

Juhannuksesta on päästy ohi.   Tuli pari päivää löhöttyä pihalla aurinkoa ihaillen.  Selkä vähän juili, eikä päässyt liikkumaan paljoa.  Siinä sitä grillin vieressä istuskellessa mietiskeli kuinka kivaa on ihmisellä silloin, kun ei jomota jostakin kohtaa.  Sitä vain ei silloinkaan ole aivan tyytyväinen.   
 
Juhannusaattona paistoi aurinko täydellä terällä.  Uusia perunoita ja  sinappisilakkaa, muurinpohjalettuja.  Saunomista, muutama olut ja vielä grillimakkaraa sinapin kera.  Kuinkahan paljon liikkumista täytyy harrastaa ennenkuin ne kalorit on kulutettu.  Hälläväliä, juhannus on kerran vuodessa ja selkäkipu antoi tekosyyn olla kerrankin melkein liikkumatta.  Puutarhaa täytyi vähän käydä ruopsuttamassa.  Sitä voi tehdä nelinkontin.
 
Tänään pääsin kutsuttuna saunomaan ja uimaan merenrantaan.  Olo tuli hienon seesteiseksi.  Suomen kesä on aivan tarpeeksi pitkä ja lämmin minulle joka en juuri jaksa kestää pitkiä hellejaksoja.
 

Joku harrastaa puisia puutarhakalusteita, toiset muovisia, meillä on nahkaiset.  Ne täytyy tosin laahata sateen sattuessa sisälle.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...