tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kilpaileminen harrastuksena

Kentillä ja saleillla on paljon naisia ja miehiä, jotka kilpailevat joko menestyäkseen tai omaksi ilokseen.  Kilpailu antaa pienen jännitteen, jonka avulla voi ylittää tai alittaa oman ennätyksensä.  Ei ole väliä onko toiseksi viimeinen tai viimeinen.
 
Naiset varsinkin ovat lähteneet liikkeelle.  Hölkkä ei anna enää tarpeeksi haastetta.  Täytyy osallistua vähintään puolimaratonille.  Jalkapallokin on saanut naisharrastajia liikkeelle.  Monille paikkakunnille on perustettu joukkueita.  Porissakin toimii Musan mutsit niminen ryhmä, joka on toiminut pari vuotta.  Se on Musan Salaman naisharrastajaryhmä, joka pelaa otteluita muita harrastajajoukkueita vastaan.
 
Crosfit taas kerää miehiä salille.  Siinä ei kikkailla tekniikalla vaan kerätään voimaa, kestävyyttä ja nopeutta.
 
Kaikissa lajeissa järjestetään vähintään firman kilpailuja.  Olen itsekin osallistunut aiempina vuosina Karhuviestiin, puulaakimaastoihin ja työpaikan omiin kilpailuihin.  Palkintoja ei ole paljon herunut, mutta mukavaa ja hiukan jännääkin on ollut.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...