lauantai 4. toukokuuta 2013

Tavoitteista totta

Pikkuhiljaa, niin on parempi.  En pystyisi yhdellä kerralla tekemään päätöstä laihtua tai liikkua enemmän.  Hitaasti ja hivuttamalla onnistun paremmin.  Kesän pyöräilytavoitteesta on vasta viikko mennyt.  Toisessa tavoitteessani olen jo loppusuoralla.  Päätin tammikuussa etten syö väli- tai iltapalana nakkeja tai lenkkimakkaraa.  Juhannuksena vasta korkkaan grillimakkarapaketin.  Päätös on pitänyt.  
 
On minulla ollut aiemminkin tavoitteita, toiset ovat pitäneet toiset eivät.  Ostin kaksi vuotta sitten sarjalipun uimahalliin, 20 kertaa kahden vuoden sisällä.  Käytin sen jo vähän yli vuodessa.  Se siis onnistui hyvin.  Liikuntatavoitteet yleensäkin onnistuvat paremmin.  Liikunta ei ole ollut koskaan minulle pakkopullaa.  Viikon jos on harrastamatta liikuntaa, tulee levoton olo. 
 
Suklaalakot epäonnistuvat aina, samoin pullalakot.  Makea on vain niin hyvää.  Se on niin väärin, että makeassa on kaikkein eniten kaloreita.
 
Olisi ehkä parempi etten ota montaa tavoitetta kerralla.  Kämmenelle mahtuvat herkut ovat tarpeeksi, ei kilokaupalla.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...