torstai 23. toukokuuta 2013

Aamujumppa

Välillä on aamulla aikaa liikuntatuokioon.  Iltavuoroon menoon on pitkä aika tai on vapaapäivä.  Tänään minulla oli aikaa.  Jumppa tuntuikin mukavalta pyöräilyn, hölkän ja puutarhatöiden jälkeen.  Kaapissa on lojunut pari viikkoa sitten ostettu DVD, jonka ostin kirpputorilta 50 sentillä.  Siinä on monta tasoa ja 30 minuutin 2 taso tuntui näin aamulla mukavimmalta.

Kroppa vaatii välillä venyttelyä ja lihasten voimistamista.  Eihän keho tämänkään jälkeen mikään nuori ole, mutta tuntuu vetreämmältä hetken aikaa.
 

Dvd:ssä on filosofiaa, menestyksen avain, testaa lihaksesi ja kaksi eri tasoista harjoitusohjelmaa.  Ihan mukavalta tuntui ensi kokemalta.  Seuraavalla kerralla voisi kokeilla pidempää 45 minuutin ohjelmaa.  Mukana oli säilynyt myös harjoituskirja ja ohjeet voimisteluliikkeistä.  Levy oli varmaan käyttämätön, kun oli niin kirkas ja siisti.
 

 
Näihin lihaksiin luvataan vaikuttaa liikkeillä.  Jumppaa täytyy harrastaa monta kertaa ja säännöllisesti saadakseen hyvät lihakset.  Lihakset tukevat selkärankaa ja luustoa yleensäkin. 
 


  
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...