torstai 11. huhtikuuta 2013

Sairauden hoitoa

Yleensä se iskee nopeasti ja arvaamatta niin nytkin, sairaus nimittäin.  Minullekin tuli n. kahden viikon katkos liikuntaputkeen.  Sairaus iski aamulla.  En meinannut pysyä pystyssä.  Pelästyyhän sitä kun tulee jotain ennalta arvaamatonta.  Lähdinkö siltä seisomalta tai siis kaatumalta lääkäriin.  No, en tokikaan.  Suomalainen ei heti lääkäriin lähde.  Maataan nyt tässä pari päivää jos tauti vaikka asettuu itsekseen.  Ei asettunut.
 
Tosin sitten kun menin lääkäriin niin ei hänkään heti tiennyt mitä se oli.  Lähete sairaalaan oli lopputuloksena.  Siellä minua karrättiin osastolta toiselle josko tauti selviäisi.  Lääkittiin varmuuden vuoksi aina välillä.   Parin päivän pyörittelyn jälkeen diagnoosiksi tuli vestibulaarineuroniitti.  Hieno nimi joka Wikipedian mukaan on tulehduksen aiheuttama toispuolinen huimaus.  Toinen puoli yrittää pysytellä pystyssä ja toinen koettaa kaataa. 
 
Enpä tällaisesta tiennyt.  Aina sitä viisastuu kun kokee jotain.  Olo alkaa sentään helpottaa kun pääsi kotiin.  Koti on paras paikka.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...