tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hieronta

Ajattelin rentouttaa hartia-ja niskaseutua hieronnalla ja tutkivana bloginpitäjänä valitsin uuden paikan, siis minulle.  www.hyvinvointicenter.fi Porissa.  Ajan sai kätevästi tilattua netissä.  Puhelimeen eivät aina ehdi vastaamaan.  Tosin en yrittänytkään kun se hoitui muutenkin.
Olen nähnyt mainoksia ja miettinyt mikähän yritys tuokin on.  Tarjontaa on joogasta suolahuoneeseen.  Hierontaa ja osteopatiaa.  Kauneudenhoitoakin.  Hinnatkin ovat ihan normaalitasoisia, eivät mitään luxushintoja. 
 
Otin vain puolen tunnin hieronnan.  Ihan mukavalta tuntui, ihan kuin veri olisi paremmin päässyt päähän sakka.  En  oikein tajunnut kuinka kireältä lihakset voivat tuntua.  Venyttely ei ole saanut lihaskireyttä hellittämään.  Joskus on pakko antaa hierojan möyhentää lihakset taas oikeaan kuosiin.
 
Yksi hieronta ei kaikkea paranna.  Muutama hieronta kerran viikossa auttaa lihaksistoa toipumaan rasituksista.  Mitäpä sitä ei ihminen tekisi hyvinvointinsa eteen.  Aina ei itse pysty tekemään kaikkea ja onneksi on ammattilaisia, jotka siihen pystyvät.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...