sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kesäkuntoa kohti

Viikon kiireistä huolimatta olen ehtinyt liikkua neljä eri kertaa yli puoli tuntia kerralla.  Olen siis liikkunut keskimääräistä enemmän.  Vielä ei ole silti ylpeyteen aihetta.  Tehoja ei ole ollut niin paljon kuin olisin halunnut.  Kävelyä kolme kertaa ja yksi kuntojumppa. 
Haluaisin taas aloittaa hölkkäämisen, mutta, voi kun se on vaikeata aloittaa.  Ymmärrän sen etten heti voi hölkätä 10 km yhteensoittoon.  Ikää tulee koko ajan lisää ja kestävyys huononee.  Kolmekymppisenä ei tehnyt mitään jos oli muutaman kuukauden tauko, aina onnistui.  Nyt muutaman viikonkin tauko lohkaiseen kunnosta suuren palan.
 
On parempi ettei lupaile mitään.  Haluaisin silti olla kesällä niin hyvässä kunnossa, että jaksan hölkätä pitkähkön lenkin puuskuttamatta.  Siinä on tavoitetta kerrakseen.  Ei mitään maratontoiveita tai edes puolimaratoonia.
 
 
 
 
 
 

1 kommentti:

 1. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...