tiistai 1. tammikuuta 2013

Painon pudotusta

Uusi vuosi yleensä on sitä aikaa kun annetaan lupauksia painon pudotukseen.  Minä teen sitä koko ajan.  Lupaan itselleni etten syö suklaata ja heti kohta olen syömässä jos sitä sattuu kotona olemaan.  Heikko luonne ilmeisesti olen. 
 Olen nyt pari kertaa seurannut neloselta tulevaa Hurjaa painonpudotusta.  Siinä todella lihavat ihmiset yrittävät laihtua.  Heillä on todellisia ongelmia verrattuna minuun, jolla on kymmenen kiloa liikaa painoa.  Jos kestää kaiken amerikkalaiseen luonteenlaatuun ja tapoihin kuuluvan halailun ja kyynelehtimisen, niin ohjelma on ihan mukava.  Ohjelma auttaa yhtä ihmistä laihtumaa, mutta se vaikuttaa moneen ympärillä olevaan läheiseen.
Pieni pyöreys ei haittaa ketään.  Sairas lihavuus haittaa.  Ihmisten paino muuttuu vuosi vuodelta suurempiin lukuihin.  Sanon kuten roolihahmo Hieno Åhlgren Putouksessa : Turpa kiinni ja liikkumaan.  Itsellenikin se tekisi hyvää kaikenlaisten jouluherkkujen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Autoton viikko

Vietän autotonta viikkoa, kun lainasin autoani tarvitsevalle.  Autoton ihminen joutuu liikkumaan enemmän kävellen, pyörällä tai linja-autol...