perjantai 15. kesäkuuta 2012

Liikunta kirjoissa

Liikunnasta ja kaikista urheilulajeista yhdessä ja erikseen on kirjoitettu paljon.  Laitoin hakuja Bookyn sivuille ja sain juoksusta 78 ehdotusta, kuntoilusta 16 ja jumpasta 31 ehdotusta.  Kirjastossa käydessäni katselen usein myös liikunnasta ja hyvinvoinnista kirjoitettuja kirjoja.  Niitä on hyllykaupalla.  Olen niitä kyllä muutamia ostanutkin.
Tässä niistä eräs.  Siinä on ihan hyviä kuntoiluohjelmia, voimistelu-
ja venyttelyliikkeitä.  Perusjuttuja perusliikkujalle.  Kirjan mielestä kunnon kohotus onnistuu kotioloissakin.  Olen samaa mieltä.  Minä en lähtisi kotoa ollenkaan muualle jos olisi uima-allas, juoksumatto tai voimisteluohjaaja kotona.
Minun ei pitäisi enää ostaa yhtään kirjaa mistään aiheesta.  Hyllyt notkuvat meilläkin kirjoista.  Aina niistä kuitenkin löytää uusia juttuja tai muistuttaa jostain jo unohtuneesta.  Muisti kun on niin lyhyt. 
Kirjat ovat eräs keino saada sohvaperuna innostumaan liikunnasta. Ei ehkä paras, mutta keino kuitenkin.  Aina niistä voi jäädä alitajuntaan nakuttamaan halu lähteä liikkumaan ja näyttämään yhtä hoikalta ja hyvinvoivalta kuin mallit kuvissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...