tiistai 1. toukokuuta 2012

Syömättä jättämisen vaikeus

On vaikeaa jättää syömättä herkkuja.  Tuore munkki maistuu niin hyvältä kahvin kanssa.  Suklaapatukka kruunaa iltapalan.  Kun on vaikeaa jättää syömättä itse ostettuja tai tehtyjä herkkuja, niin kuinka hankalaa on kieltäytyä muiden tarjoamista.  Miten kieltäytyä kahvikutsuilla tarjotusta täytekakusta kun ei edes halua kieltäytyä.  Siinä on kaksinkertainen houkutus.  Puolustuksekseni sanottakoon, että pidän myös ruisleivästä, perunasta, salaatista ja kaikenlaisesta hyvästä ruuasta.
Määrä on oikeastaan se taikasana mikä voisi auttaa.  Olen koittanut liikumisen määrällä korvata syömisen määrän.  Nyt alkaa olla se hetki, kun on vähennettävä syömisen määrää tai laatua.  Liikuntaa on hankala enää lisätä.
En löytänyt omista kuvistani kuvaa herkuista tai kakuista.  Olen varmaan syönyt ne niin nopsasti, ettei ole kerinnyt.  Hieno kakku tämäkin on ja varmaan herkullinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...