torstai 10. toukokuuta 2012

Sadepäivä

Mitä voi ihminen harrastaa sadepäivänä.  Tuntuu kuin into katoisi pilvien ilmestymisen myötä.  Tänään taitaa olla lepopäivä liikkumisen suhteen.  Tietysti työssä tulee liikuttua.  Eilenkin askelmittari näytti työpäivän päätyttyä 5600 askelta.  Siis työaikana.  Siinä tuli teputettua pitkän matkaa.  En oikein osaa pitää työliikkumista rentouttavana liikuntana.  Siitä on välillä rentous kaukana.
Sadepäiviä luvattiin viikonlopuksikin.  Sateessakin voi lenkkeillä jos on kunnon varusteet.  Hengityskin tuntuu toimivan paremmin sateessa.  Ilman kosteus sen tekee.  Ei tarvitse vetää keuhkoihinsa katupölyä.  Jos oikein kovasti sataa voi jumpata kotona.  Jumppavideoita on ilmestynyt ihan mukavasti.  Lainailen niitä välillä kirjastosta, kun niitä ei nuuka viitsi usein ostella. 
Metsässäkin puu vääntyy kokonaan väärään asentoon jos pitkän aikaa on niin.  Ihminenkin menee koukkuun jos ei välillä ojentele raajojaan ja koko kroppaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Kevät kutsuu liikkumaan

Mikä sen mukavampaa aikaa liikkua ulkona, kuin kevät.  Ei ole hyttysiä, liikaa lämpöä ja lumet ovat sulaneet.  Katupölyt voivat hiukan hait...