lauantai 26. toukokuuta 2012

Ruokavalion viilausta

Auttaisi paljon jos pysyisi suunnitellussa.  Ylimääräisten välipalojen syönti lihottaa kaikista eniten.  Työpaikallani on lähes joka päivä jotain tarjottavaa.  Joku tulee matkoilta tai lomalta ja tuo tarjottavaa.  Synttärit, nimipäivät tai joku muu syy tuoda pullaa, karamellejä ja keksejä.  Suunnitelmissani on nyt kieltäytyä niistä jonkun aikaa.  Aina siinä muutaman kalorin saa nitistettyä.  Kotona on pakko iltakahvin kanssa syödä pullaa, siitä en luovu.
Kun tekee pieniä vähennyksiä joka päiväisiin tapoihin, niin eiköhän ala kilot tippua.  En nyt suoranaisesti ole laihdutuskuurilla.  Välillä vain on niin turpea olo ja miettii eikö minulla tosiaan ole sen vertaa voimaa, että pystyisin olemaan ilman huonon olon tekeviä ruokia tai makeisia.
Karppaamistakin olen miettinyt.  Se on vaikeaa, kun pidän leivästä, perunasta ja pullasta.  Ihailen sellaisia ihmisia, jotka vain alkavat noudattaa jotain ruokavaliota.  Tuntuu, ettei heillä ole mitään vaikeuksia,  Voi olla, että olen väärässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...