maanantai 7. toukokuuta 2012

Liian paksu perhoseksi

En myönnä olevani lihava, mutta muutama liikakilo on tullut kerättyä tai no, kymmenen.  Rankkaa puuhaa on niistä pääseminen.  Otsikkona oleva lause on tietysti Sisko Istanmäen kirjasta, joka on näytelmäksikin tehty.  Siinä Kaarina Hazard teki oivan roolityön isona ja paksuna tyttönä.  En ole niin iso enkä paksu, mutta tuntuu joskus siltä. 
Askelmittarin ostin eilen, joka kertoo kuinka ahkera olen kävelemään.  10000 askelta jo laihduttaa ja 5000 pitää kilot kurissa. Työpäivän aikana tulee suuri osa päivän askelista.  Jos istumatyössä heiluttelee jalkojaan niin heilahtaako mittari?  Sitä sopii kokeilla.
Laihduttamisvinkkejä tulvii näin keväällä joka tuutista.  Taitaa silti olla ainoa konsti laihduttamiseen se mitä syö ja liikunta tukee laihdutusyrityksiä.  Yrityksiksi ne usein jäävät.
En ole vielä ruusunlehdelle istumiskunnossa.  Haikailen enemmänkin hyvää oloa.  Ikäkin tuo rasitteita, aineenvaihdunta senkuin hidastuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...