keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Olympialaisia odotellessa

Odotan innolla olympialaisten alkamista Lontoossa.  Alle sata päivää on jäljellä.  Kisat pärähtävät käyntiin 27.7.2012.  Kaikkein mieluiten katselen yleisurheilua.  Muitakin lajeja tulee seurattua, varsinkin suomalaislajeja.
Suomalaisilla ei enää viime vuosikymmeninä ole ollut suurta mitalisadetta.  Ymmärrettäväähän se on.  Onhan mukaan tullut aina vain uusia maita.  En niinkään kaipaa mitaleita, vaan taistelua loppukilpailuihin saakka.  Mitalitkin toki kelpaavat. 
Tähän mennessä on valittu 17 urheilijaa mukaan.  Yleisurheilussa A-rajan ovat saavuttaneet keihäänheitossa miesten osalta 5 urheilijaa.  Kävelyssä A-rajan on alittanut Jarkko Kinnunen ja Antti Kempas.  Pikajuoksussa 200 m Jonathan Åstrand on rajan alittajia.  Naisten osalta ainoastaan maratoonari Leena Puotiniemi ajallaan 2.35.54, on mukana. 
Mielestäni suomalaisten pitäisi keskittyä juoksumatkoilla 400 m:stä ylöspäin.  100m ja 200 m on niin nopeita kisoja, ettei niissä pärjää.  Tosin nyt Åstrand on osoittanut ainakin 200 m pystyvänsä hyviin suorituksiin.  Aitamatkalla Nora-Lotta Neziri kaipaa enää hiukan nopeutta lisää ja itsevarmuutta, niin hän pärjää isommissakin kisoissa.
Olisi mukavaa jos suomalaiset olisivat loppukilpailuissa muissakin lajeissa kuin keihäänheitossa.  Odotan Jukka Keskisalolta hyvää suoritusta.  Joukkoon mahtuu vielä monta hyvää urheilijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista. Kirjoita ja ole samaa mieltä tai väitä vastaan.

Jano lähtee alkoholittomallakin

Alkoholittomat oluet ovat hyvä tapa huijata suuta ja vatsaa.  En ole vuosikausiin juonut humaltuakseni, pari olutta saunan jälkeen on ollut...